Visum og oppholdstillatelse

Nordiske borgere trenger verken oppholdstillatelse eller visum for å bo, arbeide i eller besøke Norge. Statsborgere fra enkelte andre land må ha visum for å besøke Norge i inntil 90 dager. Hvis man skal arbeide i Norge, må man i mange tilfeller også ha en oppholdstillatelse selv om oppholdet skal være kortere enn 90 dager. Les mer

Fra og med 9. november 2015 kan ikke lenger levere søknad om visum eller oppholdstillatelse hos oss. Du må levere søknaden din til en av ni utvalgte ambassader i Europa. Les mer